Mencari Kedai Printing dan Photostat?

Kami juga menawarkan service dokumen printing, photostat, lamination, dan binding. Daripada kertas bersaiz A5 hingga ke A3, print warna atau hitam putih. Boleh datang terus ke kedai kami yang terletak di Bandar Putra, Kulai, Johor.

Digital Printing & Photostat Service

Adakah anda memerlukan service fotostat atau print warna dengan segera? Kedai print yang boleh buat hari yang sama? Kedai Komputer Azcom sedia membantu menyiapkan tugasan anda pada hari yang sama. Staff kami terlatih dengan mengendalikan mesin photostat, melakukan kerja laminate dan binding.

Sama ada sehelai kertas atau satu buku, kami sedia terima tempahan.

  • Mesin printing berkelajuan tinggi, menduplikasi, percetakan digital.
  • Print dari USB, email, internet, komputer atau telefon bimbit
  • Laser printer berwarna atau hitam putih
Printing dan fotostat dokumen kulai
Print dari pelbagai sumber

Kami boleh terima print atau fotostat dari pendrive, email, WhatsApp, Telegram, internet, telefon bimbit, helaian kertas atau buku.

Laminate lutsinar

Lamination adalah kaedah untuk melindungi mana-mana permukaan bercetak daripada sebarang masalah luaran seperti kelembapan, cahaya matahari, kotoran, cap jari, atau apa-apa lain.

Binding Buku

Binding adalah satu cara menjadikan buku anda lebih tersusun dan mengikut susunan nombor. Kami menggunakan alatan khas yang dapat memotong, memasang dan menggabungkan set buku atau jurnal anda.