Mencari Kedai Print dan Photostat?

Kami juga menawarkan servis dokumen fotostat, print, lamination, dan binding. Daripada kertas bersaiz A5 hingga ke A3, print warna atau hitam putih. Boleh datang terus ke kedai kami yang terletak di Bandar Putra, Kulai, Johor.

One-Stop Center Kedai Photostat & Print

Jika ada berada sekitar Kulai atau Senai, boleh terus ke kedai Komputer Azcom di Bandar Putra. Kedai kami juga menyediakan servis repair komputer, printer untuk rumah dan pejabat.

Staff kami terlatih dengan mengendalikan mesin photostat, melakukan kerja laminate dan binding. Sama ada sehelai kertas atau satu buku, kami sedia terima tempahan.

  • Mesin kami berkelajuan tinggi, menduplikasi, percetakan digital.
  • Print dari USB, email, internet, komputer, WhatsApp atau telefon bimbit
  • Laser printer berwarna atau hitam putih
Servis photostat dan printing di Kulai, Johor
Print dari pelbagai sumber

Kami boleh terima print atau fotostat dari pendrive, email, WhatsApp, Telegram, internet, telefon bimbit, helaian kertas atau buku.

Laminate lutsinar

Lamination adalah kaedah untuk melindungi mana-mana permukaan bercetak daripada sebarang masalah luaran seperti kelembapan, cahaya matahari, kotoran, cap jari, atau apa-apa lain.

Binding Buku

Binding adalah satu cara menjadikan buku anda lebih tersusun dan mengikut susunan nombor. Kami menggunakan alatan khas yang dapat memotong, memasang dan menggabungkan set buku atau jurnal anda.

Servis komputer, baiki printer dan network troublesoot untuk rumah dan pejabat sekitar Johor.

4940, Jalan Merbau 1, Bandar Putra, 81000, Kulai, Johor, Malaysia
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday10:00 – 18:00
+6075955136
+60107724940
+601110014940